Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Lyckad AI-AW för kunder i NOVA House

NOVA och Epinova bjöd in till en uppskattad AI-AW på NOVA House Stockholm. Lokalen var fylld till sista stol med glada gäster!

Kollage av bilder från AI-kvällen

Tema AI är ju verkligen i "ropet" nu och vi ville bjuda in NOVA-kunder till en enklare AI-AW. Att intresset var så stort, det kunde vi inte ana! Närmare 100 deltagare på plats - och vilken rolig kväll det blev! Fyra olika presentationer på tema AI, snittar, bubbel, AI-genererad musik och avslutningsvis AI-komponerade drinkar - jag det var helt klart ett lyckat recept! Talarna för kvällen var: 

Hannes Larsson

Civilingenjör i teknisk fysik, forskare och uppfinnare inom AI. Arbetar till vardags på Ericsson. Pratade om vad AI egentligen är och gick igenom grundläggande och intuitiva exempel på supervised learning och generativ AI, samt delad sin syn på problem och möjligheter med AI.

Fyr

Vårt systerbolag Fyr berättade och visade med praktiska exempel hur de använder AI-verktyget Midjourney för att skapa återanvändbara bildmanér och koncept.

Pineberry

Vårt systerbolag Pineberry gick igenom grunderna i ChatGPT och hur de använder det i sitt arbete och med en hands on-demonstration hur verktyget kan användas för att skapa allt från smarta annonser till dikter. 

Epinova

Och vi på Epinova berättade om vår lyckade kickoff med AI-tema och vad som händer när man släpper lös kreativiteten i ett Hackathon! Vi gick igenom ett grupparbete där vi utgick från ett användarproblem och byggt en AI-plugin direkt i Optimizely! Hör av dig om du vill veta mer! 

Tack alla som kom och hälsade på!

 

Trevlig kväll tillsammans med NOVA-kunder

Epinova berättade om ett AI-verktyg som vi utvecklat för redaktörer. Ur högtalarna strömmade AI-genererad musik ur en färgglad spelkonsol.