Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Optimizely utsedd till ledare i Gartner Magic Quadrant för fjärde året i rad

Optimizely har för fjärde året i rad utsetts till ledare i 2023 års Gartner® Magic Quadrant™ för digitala upplevelseplattformar.

Vi har ställt några frågor till Martin Holmberg, Epinovas säljchef om rapporten och vad den betyder. 

Kan du kort beskriva vad detta handlar om för den som inte är insatt?

Gartner rapporten är en sorts kvalitetsindex med stora globala undersökningar av webbplattformar som genomförs varje år. När man pratar om DXP (digital experience platform) så är avses en produkt som innehåller mer än ett CMS (content management system). Det är även e-handel, analys och marknadsverktyg i en helhet. Optimizelys DXP-koncept visar att Optimizely både är ledande och ett starkt positionerat företag globalt.

Vad betyder det här för oss, och våra kunder?

För Epinova och våra kunders skull här och nu, så är det först och främst väldigt positivt att produkten vi arbetar med och tror på, är med och spelar i samma match som t ex Adobe och Salesforces tex. Det ger en trygghet, för både Epinova och våra kunder, att vi tillsammans satsar på en plattform som gång på gång bevisas hålla även långsiktigt.

De kunder som väljer Optimizley som plattform gör det av strategiska skäl för att Optimizely är en stabil leverantör på marknaden som ständigt utvecklas och kan leverera alla delar som man som kund behöver för en modern webb och e-handel idag.

- För att möta morgondagens möjligheter har Optimizely fokuserat på webb och e-handel men framåt kommer även de andra viktiga delarna för helheten som analys, experimentering och marknadsverktyg att paketeras till en produkt där kunderna enkelt kan välja de bitar de har behov av. 

Vad ska man främst ta med sig tycker du?

Gartner rapporten visar att har man valt Optimizly som strategisk webbplattform då är man väl positionerad, både här och nu och i framtiden. Den långsiktighet och de strategier som Optimizely levererar till dig som kund, det är det man behöver för att lyckas.

Martin Holmberg, säljchef Epinova

Det är tydligt att Optimizely har en stabil plan framåt och det är riktigt roligt att se att deras löften faktiskt håller och att de är i en ledande position globalt.

Martin Holmberg, säljchef Epinova

Läs rapporten

Den fullständiga rapporten innehåller en analys av varje leverantör, marknadstrender och råd till beslutsfattare.

Läs hela rapporten

Kontakta oss på Epinova så kan vi berätta mer och hjälpa ditt företag att erbjuda den bästa webbupplevelsen för dina kunder!