Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Nu söker vi Frontend-utvecklare som vill ta nästa steg!

Vi letar frontend-utvecklare som bryr sig lika mycket om vem som är användare som hur lösningen ska byggas. Hos oss får du möjlighet att ligga i framkant och utvecklas och att jobba nära våra kunder.

Gruppbild på våra medarbetare på Epinova

På Epinova bygger vi ”state of the art”-lösningar med ett tydligt komponent- och återanvändbarhetstänk. Vi tror på att jobba med ny teknologi och är vana att bygga nya lösningar med vår teknologistack men också att uppgradera äldre lösningar för att göra dom mer snabbrörliga till förändringar.

Vem du är

Som frontend-utvecklare har du jobbat några år och är nu redo att ta nästa steg i din utveckling. Du har bra koll på hur man bygger tillgängliga användargränssnitt med hjälp av HTML och CSS och du har också erfarenhet av JavaScript. 

Det är meriterande om du jobbat med moderna frontend-ramverk, Vue, React och med WCAG. Du har en bra känsla för färg och form, och användarflöden. Du tycker om struktur och ordning och reda och att lämna koden i bättre skick än när du tog dig an den. 

Du är van att jobba agilt och gillar att jobba i team, inhouse eller hos kund. Hos oss får du jobba nära kunderna och delta i workshops och livekod-sessioner med kund och kollegor. Du gillar att lära dig nya saker och vill gärna bidra själv med dina insikter och idéer. 

Varför jobba hos oss?

 • ✨Delägarskap

  Alla våra medarbetare har möjlighet att bli delägare i företaget och att vara med och forma bolaget och hur vi vill möta framtiden tillsammans.

 • ☕️ Fredagsfrukost och Lunch'n Learn

  Vi har fredagsfrukost tillsammans en gång i månaden för att det är trevligt och för att gå igenom vad vi gjort tillsammans. Varje fredag har vi Lunch'n Learn. Här delar våra utvecklare med sig av insikter och lärdomar och vi kompetensutvecklar varandra.

 • 🕐 Flexibla arbetstider

  Vi värderar work life balance högt, därför har vi flexibla arbetstider. Att arbeta hemifrån när vi kan och behöver ser vi som en självklarhet.

 • 🏢 Centralt kontor

  Vi sitter centralt i Stockholm vid Tegnérlunden i mysiga lokaler med hemtrevlig känsla och nära till många bra lunchresturanger.

 • 💗 Personlig frihet

  Vi tror på personlig frihet och att du själv vet bäst vilken utrustning som passar dig och vilken friskvård du vill ha osv.