Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Projektledning och beställarstöd

Vår duktiga projektledare fungerar som en brygga mellan verksamhet och teknik. De ror uppdragen i hamn och ser till att vi lyckas tillsammans!

Två personer som ser glada ut i ett arbetsmöte

Vi är fast beslutna att säkerställa att dina projekt är en framgångshistoria från början till slut. Vår prioritet är din trygghet, och vi arbetar dedikerat för att se till att dina mål uppnås på bästa möjliga sätt.

Önskat resultat

Som kund ska du alltid känna en säkerhet i att ett uppdrag styrs, leds och kontrolleras för att era mål och förväntade nyttor ska uppnås så att den ekonomiska investeringen som projektet innebär ger avsedd effekt.

Flera av våra projektledare är certifierade i projektstandarden PRINCE2. Genom att kombinera våra egna metoder och processer med den modellen, har vi skapat ett skalbart och pragmatiskt arbetssätt, särskilt anpassat för digitala leveranser, och som fungerar för projekt av alla storlekar.

Beställarstöd

När du väljer oss får du inte bara en pålitlig partner för projektledning, utan även beställarstöd. Våra projektledare kommer att vara din vägledning genom hela processen, hjälpa dig att fatta viktiga beslut och se till att allt går enligt plan. 

De hanterar risker, håller koll på progress i projektet och följer upp så att allt rullar på som det ska. De är ofta operativa och bidrar med sin gedigna erfarenhet och kunskapsbank och hjälper våra kunder i allt från kravfångst, till utrullning i organisationen. De har koll på vad som behöver göras när, och ser till att processen går framåt. 

Din trygghet är vår prioritet, och vi arbetar dedikerat för att säkerställa att dina projekt når sina mål på bästa möjliga sätt. Låt oss tillsammans säkerställa att ditt projekt blir en framgångssaga!

Vill du också ha ett lyckat projekt?

Våra projektledare vet hur man navigerar ett projekt och hur du som kund lyckas! Låt oss berätta hur vi gör!

Camilla Karlsson

Vi kan hjälpa dig med:

Med vår breda erfarenhetsbank anpassar vi vår leverans och vårt arbetssätt efter varje kunds förutsättningar för bästa möjliga resultat.