• Publisert
  • 1 min

Fredrik vill jobba med den senaste tekniken!

Vi startar året med att hälsa vår nya FE-utvecklare Fredrik välkommen! Fredrik har en gedigen bakgrund inom e-handel och optimering.

Berätta lite om din bakgrund

Jag började knacka kod 2004 utanför gymnasiet eftersom jag hade valt fel linje. Efter gymnasiet jobbade jag som lagerarbetare samtidigt som jag lärde mig att koda på fritiden. Jag flyttade sedan och bodde i USA några år samtidigt som jag började studera till webmaster på distans mot Högskolan Väst. När jag kom tillbaka till Sverige fick jag jobb direkt.

Jag jobbade med Wordpress och A-/B-testning i början och lärde mig mycket. De senaste sju åren har jag jobbat med e-handel och som frontend-utvecklare innan jag hittade till Epinova. Som frontend utvecklare ser jag till att sidor ser bra ut i alla populära enheter och webbläsare. Jag sitter även mycket med hastighetsoptimering och andra coola lösningar. 

Vad fick dig att börja på Epinova?

Jag vill jobba med den senaste tekniken och när jag började söka runt lite fick jag snabbt upp ögonen för Epinova. Jag märkte direkt att detta är världens skönaste gäng och på den vägen är det!

Vad gillar du med att jobba som utvecklare?

Jag gillar att ställas inför olika utmaningar där målet är att klara dem på bästa sätt. Det är så tillfredsställande med utveckling för ju mer man lär sig, desto bättre, snabbare och snyggare löser man saker och ting.

Hur har din första tid varit?

Min start på Epinova har varit superbra! Jag skulle egentligen börja i Februari men kunde tjuvstarta redan i December. Det känns jättebra så här långt och alla är så fina människor! Jag ser fram emot jobba med likasinniga här och utvecklas i min roll här på Epinova! 

Vad kommer du att bidra med?

Jag kommer främst bidra i Epinovas kunduppdrag men även med skön energi och dålig humor! 😊
Jag är bekväm i frontend och hoppas kunna bidra med allt från effektiva arbetssätt till tips och trix.

Vad ser du fram emot?

Jag ser fram emot att ha kul på jobbet och lära mig massor av nya saker!
Första boxen är redan ikryssad!

Fredrik med sina två hundar vid en fors i Norge

Vad gör du på fritiden?

På fritiden blir det långpromenader med min fru och våra två hundar. Jag gillar även långa springrundor i skogen. Har även stort intresse för dataspel, brädspel, tv-serier, film och programmering.

 

Möt några fler av våra fantastiska kollegor